Tudtuk, hogy mire gondol a másik, ha a játékot körbeírta, azonban nem volt ezeknek egy általános használt neve. Hogy mire gondolunk?

Emlékszel arra a játékra, amely úgy nézett ki, mint egy aprócska műanyag akvárium, ám abban nem halacskák úszkáltak, hanem színes karikák. Az játékon egyetlenegy gomb volt, és azzal lehetett a vizet úgy felkavarni, hogy a karikákat egy-egy, arra kialakított kis kampóra feljuttassuk. Nos, talán neked is volt ilyen játékod, de te hogyan nevezted?

És azt, amelyik egy mini futballpályát ábrázolt és a rajta lévő lyukakba kellett beleügyeskedni egy vagy több apró golyót? Máskor nem futballpályát ábrázolt, hanem labirintust, és többféle verzióban létezett, de mindnek egy volt a célja, a golyó belevezetése a lyukba. Ezt hogy nevezted?

Egy, még ma is kapható játék az, aminek mégis találó nevet találtunk, és mindenki csak rajzoló táblaként, vagy varázstáblaként emlegette. Két gomb irányításával lehetett mintákat, ábrákat rajzolni a tábla felületére, majd egy mozdulattal azt meg is lehetett semmisíteni.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: szodasszifon.co.hu | képek: femcafe.hu, retrolegends.hu